logo         

Úvod » Šneci z české farmy » Šneci v bylinkovém másle 2x12 kusů


        

Šneci v bylinkovém másle 2x12 kusů

img

 

běžná cena 299 Kč
naše cena bez DPH: 234 Kč
naše cena s DPH (15 %):
269 Kč

do košíku:
  ks  

 

 

Hluboko zmrazené šnečí maso v ulitách s bylinkovým máslem 2x12 kusů šneků.

Jedná se o zmražený výrobek. V případě poslání výrobku roznáškovou službou, výrobek uchovejte v lednici maximálně 7 dnů od obdržení, znovu nezmrazujte!

Zapečte dle návodu, po otevření ihned spotřebujte a tepelně upravte.

Po obdržení skladujte v lednici po dobu maximálně 7 dnů. (jedná se o zmražený výrobek proto dále nezmrazujte)

Návod na přípravu:

Rozehřejte troubu na 200 - 220 °C, rošt dejte do horní poloviny trouby. Na pekáč nebo nebo na rošt dejte platíčko se šneky (bez folie). Nastavte ulity tak, aby směřovaly vzhůru a máslo po rozehřátí nevytékalo.

 

Po cca 13-15 minutách, vyndejte šneky z trouby a podávejte s bílým pečivem.

Znakem, kdy jsou šneci připravení k servírování je, že máslo začne vařit (lehce bublat) a hnědnout (oříškovatět).

Dobrou chuť a pěkné Vánoce!

 

Farma

Česká rodinná farma J&P Escargot je zaměřená na chov šneků Helix Aspersa Maxima. Farma sídlí na území Královéhradeckého kraje v obci Nepolisy u Chlumce nad Cidlinou. Šneci jsou chovaní ve venkovních otevřených „šnečínech“, které jim zajištují přírodní prostředí jako je zelená tráva, čerstvý vzduch a potřebná závlaha.

Šneci jsou krmeni, kromě speciální krmné směsi, i saláty, zelím a jablky, což podporuje jejich zdravý růst a celkový vývoj. Tento africký druh šneků Helix Aspersa Maxima vyroste v dospělého jedince v rozmezí 5 až 5,5 měsíce.

Kromě chovu šneků se věnujeme i přímému zpracování šnečího masa a výrobě šnečích delikates pro gastronomické účely.

J&P

Recepty

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.

Kontakt

Česká farma JP Escargot se zaměřuje na chov šneků Helix Aspersa Maxima a výrobu produktů pro gastro provozy. J&P

Výrobce

Petr Opichal
Zakšínská 571/8
Praha 9 190 00
Czech Republic

88281213

Schvalovací číslo

CZ19636

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.

Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku Utřeme máslo, sůl, pepř, česnek a přidáme najemno nakrájenou hladkolistou petržel a pár kapek citronu. Může se přidat lžička bílé strouhanky – není nutné.
Doba pečení cca 10 minut na 200° - máslo se musí vařit a pouze začít „oříškovatět“.

Podává se s bílou bagetou nebo pečivem.